Nyt showkor på Musik & Kulturskolen

Date: 13. januar 2017
SINUS

SINUS bliver navnet på Ringsted Musik & Kulturskolens nye showkor der er for alle kommunens børn mellem 7 og 10 år. Prøverne ligger om torsdagen kl. 16.00 – 17.00 på Musik &Kulturskolen, Regimentet 3, 4100 Ringsted.

SINUS bliver første indslag på scenen ved Ringsted Børnefestival lørdag den 10.juni 2017 kl. 10, hvor koret sætter hele festivalen i gang. Der er allerede en del andre koncerter i støbeskeen for de unge sangere, så der er lagt op til et spændende og sjovt forår for alle deltagere.
Korleder bliver Lærke Ølshøj Jensen der er nyuddannet fra Københavns Universitet og sideløbne med sin ansættelse på Musik & Kulturskolen læser korledelse som speciale.
Første prøve bliver torsdag den 26.januar og sidste prøve 1. juni 2017. For at det bliver sjovt og godt skal børnene være indstillet på at komme til alle prøver og koncerter.

SINUS er gratis at deltage i frem til sommerferien, fra august bliver der almindelig korkontingent.

13.01.2017