Begynderhold Sang

Date: 05. april 2019
Nu kan man allerede fra 9 års alderen komme til at gå til sangundervisning på mindre hold...

Der er masser af spændende ting vi skal arbejde med i sang.. Stemmen er dit helt eget instrument og ingen andre har et magen til og det er derfor også det fineste og mest værdifulde instrumenter af alle!

• Musikalitet – Der arbejdes med at styrke din basale rytme og tonalitetsforståelse. Dette sker i forbindelse med du lære nye sange, og vi vælger næsten altid nogen du er vild med.
Du skal have gang i kroppen og vi skal arbejde med en masse øvelser der stimulere din rytmesans.
Så der bliver meget dans, klap, seje moves – ting der vil styrke din motorik.

• Udtryk – Lige fra starten arbejdes der med at udfolde dit personlige og kunstneriske udtryk. Det handler om at skabe et trygt og varmt undervisningsmiljø, hvor du tør give slip og lukke op for stemmens udtryksmuligheder. At læreren forstår at møde dig præcis der, hvor du er, er et meget vigtigt redskab i processen.

• Mikrofonteknik. Det er rigtig vigtigt at du fra starten får lært at synge rigtigt i mikrofon. Næsten lige meget hvilken slags musik du ender med at synge skal du ofte bruge mikrofon for at blive hørt, så det er vigtigt at du forstår at bruge den.

• Teknik og teori. For at blive en dygtig sanger er det vigtigt at du har lært at udtale teksten rigtigt, synger rent, synger rytmisk korrekt og kan synge efter noder. Det er meget vigtigt at du lærer at holde en stemme samtidig med at andre synger noget andet. Så der er nok at tage fat på når du skal til solosang.

• Band og kor. Når du går til solosang er det vigtigt at du også synger i kor eller band, det er der det er allersjovest at bruge sin stemme. På Musik & Kulturskolen er der masser af bands og det kor der passer til dig er SINUS (torsdage kl. 15.30) eller SONO  – (torsdage kl. 16.25) Der er masser af muligheder for at optræde på Springbrættet til Caféaftner og du skal helt sikkert være med til at synge på Ringsted Børnefestival.

Der undervises på hold hvor varigheden afhænger af holdstørrelsen: hver elev betaler for 17,5 minutters undervisning pr. uge og sættes sammen på hold á 2 elever i 25 min., hold á 3 elever i 35 min. eller hold á 4 elever i 50 min.

Der undervises 36 uger.
Pris kr. 208,00/mdr.

Fra 5. klasse kan eleverne vælge eneundervisning i 25 eller 50 minutter om ugen. Her er der mulighed for at gå mere i dybden med stemmen

05.04.2019